de Boerstraat 1, Poeldijk

Specifications

Sold
Price
€ 325.000 k.k.
Decoration
Semi furnished
District
Westhof en Dijkpolder
Location
Near quiet road, In residental area, Near shops
Zipcode
2685RH Poeldijk
Type
Corner house
BuildYear
1994
Build type
Existing
Garden
Yes, Backyard
Rooms
5
Bedrooms
4
Bathrooms
1
Floor space
111m²
Volume
385m³
Acceptance
in consultation

Download Brochure


 • Description

  Heerlijke hoekwoning met ruime tuin en dakterras!

  Deze woning is gelegen in de wijk Poeldijk-Noord en is gebouwd in 1994. Poeldijk kent diverse voorzieningen zoals winkels, onderwijsinstellingen (basis- en vervolgonderwijs) alsmede diverse sportfaciliteiten. Voor het openbaar vervoer zijn er aan de rand van Poeldijk diverse busverbindingen aanwezig. Poeldijk is een vriendelijk dorp met een goed verenigingsleven en kenmerkt zich dan ook als een fijne woonomgeving. Recreatiegebieden als ‘Het wengebied’, ‘Madestein’ en de Westlandse kust zijn goed per fiets bereikbaar. Vanuit de woning bent u in slechts 10 minuten met de auto in Den Haag. De uitvalswegen richting snelweg zijn eveneens op korte afstand bereikbaar. 

  Begane grond: 
  Voortuintje met afdakje voor de fietsen en/of scooters

  Entree woning in hal, garderobe, trapkast, volledig betegelde toiletruimte met fontein, en trapopgang. 

  De ruime woonkamer is zeer licht door de vele ramen (ook aan de zijkant) is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming. De woonkamer is overigens ook te verwarmen met de haard (hout). Aan de achterzijde is de tuin bereikbaar via de openslaande deuren. 

  Vanuit de woonkamer is de open keuken bereikbaar. De keuken is uitgevoerd in een L-vormige wandopstelling v.v. kunststof werkblad en diverse inbouwapparatuur.

  Eerste verdieping: 
  Overloop met gang naar voorgelegen slaapkamer. Aan achterzijde 2 slaapkamers, alle slaapkamers op deze etages zijn voorzien van rolluiken. De overloop geeft toegang tot overige ruimtes. De badkamer is modern en voorzien van inbouwkasten, nette wastafel en douche. Hiernaast is het aparte toilet gesitueerd. 

  De 2e verdieping is voorzien van 1 slaapkamer, een ruim dakterras en een nette wasruimte. Hier is tevens de CV (Remeha 2016) te vinden.

  De achtertuin is voorzien van ruime veranda met afdak, de rest van de tuin is voorzien van tegels en goed onderhouden! In de hoek een ruime schuur van 8 m2.

  Meer informatie of een bezichtiging? info@wooncompany.nl | 070 346 87 76

   

 • Location

  [ { "address": "de Boerstraat 1", "zipCode": "2685RH", "city": "Poeldijk", "lat": 52.0265626, "lng": 4.2269111 } ]

 • Reply

  The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

  Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

  How much is ?  
 • Floor plans

WoonCompany