Witte de Withstraat 121 A, Den Haag

Specifications

Sold
Price
€ 400.000 k.k.
Decoration
Semi furnished
District
Zeeheldenkwartier
Location
Near quiet road, In town center, In residental area, Near public transport, Near shops
Zipcode
2518CS Den Haag
Type
Upper floor apartment
BuildYear
1900
Build type
Existing
Balcony
Yes, 9m²
Rooms
3
Bedrooms
2
Bathrooms
1
Floor space
96m²
Volume
354m³
Acceptance
in consultation

Download Brochure


 • Description

  Unieke Kans!

  In 2017 geheel gerenoveerd appartement gelegen op het randje van het centrum van Den Haag in het gewilde Zeeheldenkwartier. Het gaat hier om een voormalig schoolgebouw, in 2017 verdeeld in 9 kluswoningen. Dit appartement is destijds volledig getransformeert naar een luxueuze, lichte en moderne woning! Het appartement beschikt over een royale woonkamer met loggia en open keuken die van alle gemakken is voorzien, twee slaapkamers en een moderne badkamer.

  Gunstige centrale ligging t.o.v. winkels Prins Hendrikstraat, Frederik Hendriklaan, Reinkenstraat en het centrum, openbaar vervoer en diverse scholen. Groen-, sport- en recreatievoorzieningen alsmede zee, strand en duinen op enkele minuten fietsen bereikbaar.

  Het appartement is gelegen op de eerste etage. Binnenkomst in een ruime hal met deuren naar het toilet, kast met CV ketel en dubbele stalen deuren met glas naar de ruime woonkamer met open keuken. Verder nog voorzien van een prachtige loggia, waar voldoende ruimte is voor een lekkere lounge hoek. De keuken met gezellige bar is van alle gemakken voorzien en beschikt over leuke, speelse opbergvakken. Aan de andere kant van de woning bevinden zich 2 slaapkamers, waarvan eentje voorzien is van een ruime inbouwkast en vanuit hier kan je middels een schuifdeur de badkamer bereiken. De andere slaapkamer wordt nu gebruikt als studieruimte/gastenverblijf. De badkamer kan ook bereikt worden middels een gewone deur vanuit de woonruimte en is lekker ruim en voorzien van ligbad, inloop douche, modern toilet en ruime wastafel. Opgeknapt met hoogwaardige materialen en in zeer goede staat!

  Bijzonderheden:
  - Eeuwigdurend recht van erfpacht; canon en beheerskosten zijn eeuwigdurend afgekocht.
  - Gemeentelijk beschermd stadsgezicht.
  - Bouwjaar 1900
  - Volledig geïsoleerd (vloer, plafond, gevel, muren en leidingschachten) 
  - Actieve VvE, bijdrage € 96,- per maand.
  - Houten kozijnen voorzien van dubbelglas.
  - CV ketel en elektra nieuw geplaatst in 2017
  - Visgraat massief houten vloer door de gehele woning.
  - Het woonoppervlak bedraagt ca. 96 m2. De inhoud is ca. 354 m3.
  - Zie de plattegronden voor de indeling en complete maatvoering.

 • Location

  [ { "address": "Witte de Withstraat 121", "zipCode": "2518CS", "city": "Den Haag", "lat": 52.0790441, "lng": 4.2921776 } ]

 • Reply

  The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

  Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

  How much is ?  
WoonCompany