Regentesselaan 56 1, Den Haag

Specifications

Rented
Price
€ 1.350 p.m. excl.
Decoration
Semi furnished
District
Regentessekwartier
Zipcode
2562 CT Den Haag
Type
Upper floor apartment
BuildYear
1896
Build type
Existing
Rooms
3
Bedrooms
2
Floor space
60m²
Volume
200m³
Acceptance
in consultation

Download Brochure


 • Description

  Dit historische, typisch Haagse gebouw welke ingrijpend is gerenoveerd met een hoogwaardig en energiezuinig afwerkingsniveau (waaronder vloer- en gevelisolatie en dubbele beglazing) en met behoud van de monumentale uitstraling ligt op een geweldige locatie in de wijk Regentessekwartier met in de directe nabijheid openbaar vervoersvoorzieningen, het centrum van Den Haag en diverse Internationale organisaties en ambassades.
  Dit 3-kamer appartement ligt op de eerste etage en is voorzien van een mooie PVC-vloer, een luxe open keuken met Siemens inbouw apparatuur, een stijlvolle badkamer en een ruim balkon!

  Indeling: Centrale entree op straatniveau, hal met meterkasten en opbergruimten en trappenhuis, trap naar eerste etage, daar vind je de entree van het appartement. Ruime en lichte woonkamer, luxe open keuken met kookplaat, combi-oven, vaatwasser en ingebouwde koelkast en vriezer. Aan de achterzijde een ruime slaapkamer met ingebouwde kastruimte een tweede slaapkamer en over de hele breedte een groot balkon.

  LET OP: Foto's zijn van vergelijkbaar object.
  LET OP: Conform de nieuwe huisvestingsverordening dient voor dit appartement een huisvestingsvergunning te worden aangevraagd.

 • Location

  [ { "address": "Regentesselaan 56", "zipCode": "2562 CT", "city": "Den Haag", "lat": 52.070981, "lng": 4.2844267 } ]

 • Reply

  The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

  Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

  How much is ?