De Ruijterstraat 38 bnr 1, Den Haag

Specifications

Sold
Price
€ 1.995.000 k.k.
Decoration
Semi furnished
District
Zeeheldenkwartier
Location
Near quiet road, In residental area, Sheltered location, In city centre, Near public transport, Near highways, Near shops, Privacy
Zipcode
2518 AS Den Haag
Type
Ground floor apartment
BuildYear
2020
Build type
Development
Parking
Garage, Indoor, 24m²
Rooms
4
Bedrooms
3
Bathrooms
3
Floor space
374m²
Acceptance
in consultation

Download Brochure


 • Description

  Next Level wonen in het Haagse Zeeheldenkwartier! 

  NXT LVL. Stijlvol wonen in de luwte van het Zeeheldenkwartier. Aanvankelijk aan het oog onttrokken maar hier wacht de verrassing als u bij de De Ruijterstraat 38 de entree neemt en de straat achter u laat. De voormalige school wordt straks getransformeerd tot vijftien schitterende stadswoningen in een rustige enclave. 

  NXT LVL staat voor een totaal nieuwe woonbeleving in een klassieke Haagse setting en op een unieke locatie. Vijftien 
  twee-laagse stadswoningen van een geheel nieuw level, uniek voor deze populaire en charmante wijk. 

  GARDEN LOFT 

  TYPE A 
  Een woning die z’n gelijke niet kent 
  De grootste van de drie Garden Lofts biedt een woonoppervlakte van maar liefst 374 m2, ongekend groot voor wonen in de binnenstad van Den Haag. Door de ruime toepassing van glas en door de zichtbare constructie doet deze immense woning denken aan de heldere architectuur van Bauhaus, de voorloper van De Stijl. 

  Niet alleen de grootte is uniek, ook de indeling is meer dan bijzonder. Deze Garden Loft kenmerkt zich door open ruimtes afgewisseld met glazen galerijen, lange zichtlijnen en doorkijkjes naar buiten. Elke ruimte geeft weer een andere ervaring, heeft een eigen sfeer. Door de toepassing van vides, patio’s en grote raampartijen vloeien binnen en buiten in elkaar over, ervaart u overal volop licht en ruimte. Die sfeer en indeling is mede door de interieurdesigners van Studio Wendy Mahieu met zorg gecreëerd. Zij kunnen u ook terzijde staan bij uw persoonlijke finishing touch. 

  Dit royale Garden Loft leent zich door de ruimte en representatieve uitstraling uitstekend om met veel vrienden en kennissen aan grote tafels te zitten, aan huis te werken en relaties te ontvangen. En wie dat wil, zoekt juist een beschut hoekje in alle stilte op, binnen of buiten op het grote terras. Het is zelfs mogelijk om optioneel een inpandig zwembad aan te leggen. Dit is inderdaad baden in weelde. 

  Woonoppervlakte circa 374 m2 en tuinoppervlakte circa 239m2

  • Groots van opzet en met veel glas 
  • Warmtepompinstallatie en zonnepanelen 
  • Hoogwaardige wand- en vloerisolatie 
  • Vloerverwarming als hoofdverwarming 
  • Ruime stelpost voor keuken van € 30.000,-
  • Ruime stelpost voor sanitair van € 35.000.-
  • Internationale allure 
  • Inpandige garage van circa 24 m2 


  GARDEN LOFTS: licht, ruimte en comfort in de overtreffende trap 

  De drie Garden Lofts vindt u aan de voorzijde van NXT LVL, links op de locatie. Deze Garden Lofts waren de inspiratiebron voor de naam van het gehele project. Ze bestaan uit twee niveaus en bovendien tillen ze het wonen in het centrum van Den Haag naar een nieuw level. Want waar anders vindt u een stadsvilla met een immense oppervlakte van bijna 400 m2 in zo’n klassieke omgeving? 

  Met oppervlaktes van 279 m2 en 200 m2 zijn ook de twee andere Garden Lofts méér dan ruim bemeten. Die oppervlakte is bij elk van de drie woningen op een bijzondere manier ingedeeld, mede door het conceptuele en creatieve denken 
  van de interieurdesigners van Studio Wendy Mahieu. Hier geen klassieke indeling, 
  maar een ruimtelijke en lichte beleving die rechtstreeks voortvloeit uit de oorspronkelijke bouwwijze: split level, veel glas, veel ruimtes die in elkaar overvloeien en boeiende zichtlijnen.

 • Location

  [ { "address": "De Ruijterstraat 38", "zipCode": "2518 AS", "city": "Den Haag", "lat": 52.0839498, "lng": 4.3016869 } ]

 • Reply

  The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

  Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

  How much is ?