Amperestraat 69, Den Haag

Specifications

Sold
Price
€ 215.000 k.k.
Decoration
Semi furnished
District
Valkenboskwartier
Location
Near quiet road, In residental area, Near public transport, Near shops
Zipcode
2563ZR Den Haag
Type
Upper floor apartment
BuildYear
1913
Balcony
Yes
Rooms
4
Bedrooms
2
Bathrooms
1
Floor space
82m²
Volume
225m³
Acceptance
in consultation

Download Brochure


 • Description

  Ampèrestraat 69:
  Leuk en licht appartement gelegen op de eerste etage voorzien van 2 ruime slaapkamers, goed onderhouden en lekker licht appartement. Ideaal voor starters!

  Buurt:
  Gelegen in het populaire Valkenboskwartier, vlakbij verschillende winkelstraten, parken, stadscentrum, openbaar vervoer en de Fahrenheitstraat met een verscheidenheid aan winkels om de hoek, maar ook bijvoorbeeld de Weimarstraat met “leuke en hippe” restaurantjes en cafés.
  Het centrum van Den Haag en het strand zelf zijn op ongeveer gelijke afstand van het appartement, maar in tegenovergestelde richting. Minder dan 10 minuten met de fiets, tram 3 en 12 en bus 21 stoppen om de hoek. Tram 12 rijdt door naar Station Hollands Spoor (langs de Haagse Markt) en tram 3 rijdt door naar Station Den Haag Centraal (door het centrum). 

  Indeling:
  Entree op de eerste etage via open portiek. Ruime lichte overloop. Toegang tot toilet, woon-eetkamer, zijkamer. Toegang tot de  woon/eetkamer met zeer veel daglichttoetreding mede dankzij de authentieke erker. Via de overloop toegang tot de 1e slaapkamer. De nette keuken is in het midden van het appartement gelegen. Dan een deur naar een ruime extra kamer, nu in gebruik als baby kamer maar zeer geschikt als kledingkamer. In deze kamer een deur naar de nette badkamer, voorzien van vloerverwarming. Aangrenzend nog de tweede slaapkamer gelegen aan de achterzijde met toegang tot het balkon. 

  Bijzonderheden:
  - Woonoppervlakte ca. 82m2
  - Bouwjaar 1913
  - Deels voorzien van dubbel glas in houten kozijnen
  - CV combiketel HR 2010
  - Actieve VvE, 1/6e aandeel bijdrage € 25,- p.m. in 2020 te verhogen naar € 50,- per maand
  - Gelegen op eigen grond
  - Oplevering in overleg
  - Gezien het bouwjaar van de woning zal de ouderdoms- en materialen clausule in de koopakte worden opgenomen.

  Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces.

 • Location

  [ { "address": "Amperestraat 69", "zipCode": "2563ZR", "city": "Den Haag", "lat": 52.0749834, "lng": 4.2741885 } ]

 • Reply

  The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

  Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

  How much is ?  
WoonCompany