De Company

WoonCompany: Uw Complete Vastgoedpartner in Den Haag

Sinds 2003 staat WoonCompany bekend als dé betrouwbare bemiddelaar tussen verhuurders en huurders, en tussen verkopers en kopers van onroerend goed in Den Haag. Onze expertise reikt verder dan de traditionele makelaardij. Wij bieden een breed scala aan diensten, waardoor wij uitgegroeid zijn tot een allround vastgoedbedrijf.

Verhuur 

Den Haag heeft een dynamische woningmarkt. WoonCompany heeft een sterke reputatie opgebouwd in de verhuurmarkt. Onze ervaren medewerkers zorgen voor een zorgeloze verhuurervaring en vinden de juiste huurder.

Verkoop en Aankoop

Bij WoonCompany begrijpen wij dat de verkoop of aankoop van een woning een belangrijke stap is in uw leven. Onze gediplomeerde makelaars begeleiden u door het gehele proces, van de eerste bezichtiging tot de uiteindelijke overdracht. Dankzij onze jarenlange ervaring en diepgaande kennis van de lokale markt, kunnen wij u voorzien van deskundig advies en ervoor zorgen dat u de beste deal krijgt.

Beleggingen en Advies

Naast verhuur en verkoop, heeft WoonCompany ook een sterke focus op vastgoedbeleggingen. Wij helpen beleggers bij het vinden van rendabele investeringsmogelijkheden en bieden advies op maat. Onze deskundigen staan klaar om u te begeleiden bij het optimaliseren van uw vastgoedportefeuille, zodat u het maximale rendement uit uw investeringen haalt.

Onze Waarden en Expertise

Wat ons onderscheidt is onze persoonlijke benadering en ons uitgebreide servicepakket. Bij WoonCompany kunt u rekenen op een team van gediplomeerde makelaars die u bijstaan met professioneel advies en ondersteuning bij elk aspect van uw vastgoedbehoeften. Of u nu een woning wilt verhuren, kopen, verkopen, of op zoek bent naar beleggingsadvies, wij zijn uw vertrouwde partner in vastgoed.

Waarom Kiezen voor WoonCompany?

  • Ervaring en Betrouwbaarheid: Al meer dan 20 jaar actief in de Haagse vastgoedmarkt.
  • Compleet Servicepakket: Van verhuur en beheer tot verkoop, aankoop en beleggingen.
  • Deskundig Advies: Onze gediplomeerde makelaars bieden u de beste begeleiding en advies.
  • Persoonlijke Benadering: Wij staan voor een persoonlijke en klantgerichte aanpak.

Bij WoonCompany streven wij ernaar om u de beste vastgoedervaring te bieden. Ontdek vandaag nog wat wij voor u kunnen betekenen en ervaar de voordelen van werken met een betrouwbare en ervaren vastgoedpartner. Bezoek onze website of neem contact met ons op voor meer informatie.

WoonCompany is sinds 2014 aangesloten bij brancheorganisatie VBO en zorgt sinds dat moment voor de verhuur, koop en verkoop van woningen. 

 

Voor meer informatie of vragen, neem direct contact met ons op. 070-346 87 76

 

Ons Team

Het team van Wooncompany helpt u in de wirwar van zaken die u moet regelen als u een huis koopt of verkoopt. Van de eerste bezichtiging tot de eigendomsoverdracht bij de notaris: wij zijn er voor u. Dagelijks staat ons enthousiaste team voor u klaar.


Sander Hoeve

Sander Hoeve

Makelaar

sander@wooncompany.nl

Kai van Hese

Kai van Hese

Makelaar

kai@wooncompany.nl

Rits Douwes

Rits Douwes

Makelaar

rits@wooncompany.nl

Carolien Huizing

Carolien Huizing

Office manager

info@wooncompany.nl

maak kennis met ons!

Neem contact met ons op of loop eens binnen bij ons kantoor in de Frankenslag 32 in Den Haag. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 9:00 uur tot 17:30 uur. s 'Avonds en op zaterdag werken wij op afspraak.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoe veel is ?