De Company

Vanaf 2003 bemiddelt WoonCompany succesvol tussen verhuurders en huurders, en verkopers en kopers (tevens beleggers) van onroerend goed in de stad Den Haag. Een internationale stad waar veel woningen worden verhuurd voor een korte of langere termijn. Door de jaren heen heeft WoonCompany tevens een zeer uitgebreide beheerportefeuille opgebouwd. De zeer ervaren medewerkers bieden de klanten een compleet vastgoed servicepakket aan.

team wooncompany

WoonCompany is sinds 2014 aangesloten bij brancheorganisatie VBO en zorgt sinds dat moment voor de verhuur, koop en verkoop van woningen.

Voor meer informatie of vragen, neem direct contact met ons op. 070-346 87 76

Ons Team

Het team van Wooncompany helpt u in de wirwar van zaken die u moet regelen als u een huis koopt of verkoopt. Van de eerste bezichtiging tot de eigendomsoverdracht bij de notaris: wij zijn er voor u. Dagelijks staat ons enthousiaste team voor u klaar.


Sander Hoeve

Sander Hoeve

Makelaar (eigenaar)

sander@wooncompany.nl

Kai van Hese

Kai van Hese

Makelaar (eigenaar)

kai@wooncompany.nl

Rits Douwes

Rits Douwes

Makelaar

rits@wooncompany.nl

maak kennis met ons!

Neem contact met ons op of loop eens binnen bij ons kantoor in de Frankenslag 32 in Den Haag. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 9:00 uur tot 17:00 uur. s 'Avonds en op zaterdag werken wij op afspraak.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoe veel is ?