HUIS verkopen

VERKOOP SUCCESVOL VIA WOONCOMPANY!

Wilt u uw huis verkopen en ontvangt u graag meer informatie over de verkoopwaarde van uw woning? Bij WoonCompany weet u waar u aan toe bent. Laat uw gegevens achter en één van onze makelaars gaat voor u aan de slag!

 

WAAROM VIA ONS VERKOPEN?

  • Vrijblijvend verkoopadvies
  • Vast tarief bij verkoop vanaf € 2500 all-in *

* inclusief 21%  BTW, Funda en eigen website plaatsing, met professionele foto's en plattegrond, uitgelicht in social media.

De woning

Geef hier informatie over de woning die u wilt verkopen. Het is ook mogelijk om eventueel een foto bij te sluiten.

k.k.


Alleen .jpg, maximaal 2MB.

Uw gegevens

Vul hier uw gegevens in, zodat we contact met u op kunnen nemen.

Alles ingevuld? Verstuur dan het formulier.

U bent geen robot. Hoeveel is ?  

Bedankt voor het vrijblijvend aanmelden van uw woning!

Een van onze medewerkers neemt vandaag of de eerstvolgende werkdag contact op voor een persoonlijk gesprek om uw verhuiswensen door te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het team van Wooncompany

Onze makelaar analyseert vrijblijvend uw verkoopkansen. U krijgt inzicht in de verkoopwaarde van uw woning en de verkoopmakelaar adviseert u over de te hanteren vraagprijs. Wij zullen u ook op de hoogte stellen van de verwachte verkooptijd en geven inzicht in 'concurrenten' op de woningmarkt.

De verkoopmakelaar is er voor u: de verkoper van de woning. Wooncompany is dé vastgoedspecialist in Den Haag en sinds 2014 aangesloten bij brancheorganisatie VBO. Een huis te koop zetten is één ding. Verkopen binnen redelijke termijn een tweede. Daarom geven wij verkoopadvies om uw woning zo goed mogelijk in de verkoop te zetten.

Uw woning in Den Haag in de verkoop zetten, doet u samen met de makelaar van Wooncompany!

huis-verkopen-wooncompany-denhaag