Harstenhoekweg 208, Den Haag

Kenmerken

Verkocht
Prijs
€ 775.000 k.k.
Wijk
Belgisch Park
Postcode
2587 RS Den Haag
Woningtype
Penthouse
Bouwjaar
1992
Soort bouw
Bestaande bouw
Kamers
5
Slaapkamers
4
Oppervlakte
196m²
Inhoud
618m³
Oplevering
In overleg

Download Brochure


 • Omschrijving

  BUITENGEWONE KANS! PRICED TO SELL!

  PENTHOUSE MET OVERWELDIGEND PANORAMISCH UITZICHT! Dit penthouse is uniek! Gelegen aan de rand van het tussen Scheveningen en Wassenaar gelegen prachtig natuur- en waterwingebied van Meijendel dat onderdeel is van Nationaal Park Hollandse Duinen. Desondanks is het centrum van Den Haag in iets meer dan een kwartier per fiets- of openbaar vervoer te bereiken. Zee, strand, het Kurhaus, het boulevard gebied van Scheveningen met de Pier met zijn Reuzenrad, het Circustheater, het Casino, het Pathé Multiplex filmtheater en de overdekte Palace Promenade zijn allen binnen loopbereik. Het bezoekers- en informatiecentrum van Meijendel bevindt zich op minder dan 30 minuten fietsen door natuurgebied langs fiets- en ruiterpaden zonder enig gemotoriseerd verkeer.

  Het penthouse biedt een overweldigend panoramisch uitzicht dat zich uitstrekt vanaf het Kurhaus en de Pier met zijn Reuzenrad over de Noordzee, het kustgebied tot aan de Hoogovens bij IJmuiden en het uitgebreide duingebied tussen Scheveningen en Wassenaar tot aan de indrukwekkende skyline van Den Haag. Het onbelemmerd uitzicht op grote hoogte waarborgt een zeer hoge mate van privacy. Het penthouse is toegankelijk middels 2 liften met beveiligde sleutelbediening naar de 14e woonlaag.

  Indeling:

  Ruime entreehal die middels een ronding doorloopt naar de riante woonkamer met open haard, balkon met prachtig duinzicht en uitzicht over het natuur- en waterwingebied tussen Scheveningen en Wassenaar. Design trap dat toegang biedt tot een bovengelegen riante privé dakterras met 360 graden uitzicht. Doorgang tot de eetkamer met toegang tot een tweede zeer ruim terras. Vanuit de eetkamer is er een ruime toegang tot de halfronde designkeuken en een ruime inpandige berging met CV en warmwaterketel, tevens bevindt zich hier de wasmachine aansluitingen. Vanuit de woonkamer is er via dubbel openslaande deuren toegang tot een separaat gedeelte met 2 gastenslaapkamers, een volledige gastenbadkamer met ligbad, douchecabine en separaat toilet en een ruime studeerkamer met uitzicht op het kustgebied (Kurhaus, Pier enz.). De Master Bedroom bevindt zich in een gescheiden gedeelte dat zich aan de andere kant van het appartement bevindt, te bereiken va een zijdeur in de entreehal die via de kleedkamer uitmondt in de slaapkamer met een en-suite ruime badkamer met jacuzzi en gescheiden bidet, toilet- en doucheruimtes. Entreehal, woonkamer, eetkamer, keuken en studeerkamer zijn voorzien van een hardstenen marmeren vloer met vloerverwarming. De 2 badkamers en belendende ruimtes zijn eveneens voorzien van vloerverwarming. Berging gelegen in de onderbouw van het flatgebouw.

  Kenmerken:
  - Gebruiksoppervlakte circa 196 m2;
  - Bruto vloeroppervlakte circa 220 m2;
  - Erfpacht eeuwigdurend afgekocht;
  - Bijdrage Vereniging van Eigenaren in 2022 € 289,60 per maand + bijdrage Belangenvereniging in 2022 € 41,00 per maand;
  - Vraagprijs is excl. 2 overdekte parkeerplaatsen die voor € 27.500,- per stuk worden aangeboden;
  - Een van de 2 parkeerplaatsen is voorzien van een elektrische 240V aansluiting;
  - Separate bijdrage Vereniging van Eigenaars Bewoners-Parkeergarage in 2022 € 22,50 per parkeerplaats per maand.

 • Locatie

  [ { "address": "Harstenhoekweg 208", "zipCode": "2587 RS", "city": "Den Haag", "lat": 52.1134563, "lng": 4.2935099 } ]

 • Reageer

  Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
  Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

  U bent geen robot. Hoeveel is ?  
 • Plattegronden