Anna Paulownastraat 83, Den Haag

Kenmerken

Verkocht
Prijs
€ 475.000 k.k.
Wijk
Zeeheldenkwartier
Locatie
Aan drukke weg, In centrum, In woonwijk
Postcode
2518 BC Den Haag
Woningtype
Benedenwoning
Bouwjaar
1903
Soort bouw
Bestaande bouw
Tuin
Ja, Achtertuin, Noord, 287×1250cm
Kamers
4
Slaapkamers
3
Oppervlakte
109m²
Inhoud
473m³
Oplevering
In overleg

Download Brochure


 • Omschrijving

  TE KOOP
  Anna Paulownastraat 83 te 's-Gravenhage

  OBJECTOMSCHRIJVING
  Het betreft een voormalig winkel kantoorpand met tuin en kelder in de Anna Paulownastraat. Deze kan conform bestemming als woning in gebruik worden genomen.

  LET OP: Op dit moment is de functie: winkel, deze dient omgezet te worden naar woning door koper indien gewenst.

  Het object heeft de volgende kenmerken:
  - Portiek;
  - Aparte keuken;
  - 2/3 te realiseren slaapkamers;
  - Tuin;
  - kelder;
  - Overwegend enkelglas (voorzijde);
  - Eigen grond;
  - Bouwjaar 1903;
  - Gebruiksoppervlakte ca. 109 m² volgens opgave meetrapport.

  OMGEVINGSFACTOREN
  Het pand ligt tussen het Anna Paulownaplein en de Laan van Meerdervoort. Op loopafstand van openbaar vervoer, de Paleistuin, de horeca- en winkelrijke Piet Heinstraat, Prinsestraat en Noordeinde, evenals de terrassen aan het Anna Paulownaplein en Noordwal. De binnenstad is op loop- en fietsafstand. Het object is bovendien op fietsafstand van NS-Stations Den Haag CS en HS, en het Noordzeestrand. Het Rijkswegennet is goed bereikbaar.

  BESTEMMINGSPLAN
  Het object valt onder bestemmingscategorie gemengd 3, hieronder valt tevens 'Wonen'.
  Voor het volledige bestemmingsplan kunt u terecht op: ruimtelijkeplannen.nl.

  PARKEREN
  Het pand beschikt niet over eigen parkeermogelijkheden. In de directe omgeving is betaald parkeren aan de openbare weg mogelijk.

  AANVAARDING
  In overleg, kan snel.


  KOOPVOORWAARDEN
  Voor de verkoop zijn verkoopvoorwaarden gesteld die hieronder zijn opgenomen. Bij het uitbrengen van een bieding en het sluiten van de koopovereenkomst dient men bekend te zijn met deze verkoopvoorwaarden en deze te aanvaarden.

  - Koper heeft voor het sluiten van de koopovereenkomst kennisgenomen van de vrijblijvende objectinformatie en aanvaardt uitdrukkelijk de inhoud hiervan.

  - Koper wordt in de gelegenheid gesteld de onroerende zaak voor het sluiten van de koopovereenkomst te laten keuren door een erkend bouwtechnisch bureau om eventuele bouwkundige gebreken vast te stellen, dan wel de onroerende zaak te laten controleren op de aanwezigheid van asbesthoudende materialen en/of grond op enige verontreiniging te laten onderzoeken. Koper heeft hier wel/geen gebruik van gemaakt.

  - Koper verklaart ermee bekend te zijn dat de onroerende zaak meer dan 100 jaar oud is. Dit betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwe panden. Tenzij de verkoper de kwaliteit ervan gegarandeerd heeft, staat verkoper niet in voor de vloeren, de leidingen voor elektriciteit, water en gas, verwarming en warmwaterinstallaties met toebehoren, de riolering en de aanwezigheid van doorslaand of optrekkend vocht.

  - Aan verkoper is niet bekend dat in de onroerende zaak of bij installaties asbesthoudende materialen zijn verwerkt, anders dan in de tijd waarin de onroerende zaak werd vervaardigd, destijds gebruikelijk was. Ook is aan verkoper niet bekend dat naderhand door andere (vorige) eigenaren of bewoners asbesthoudende materialen zijn gebruikt bij eventuele renovaties en/of verbouwingen. Bij eventuele verwijdering van asbesthoudende materialen, dit geldt ook voor asbesthoudende vloerbedekking, dienen op grond van de (milieu)wetgeving speciale maatregelen te worden getroffen. Koper verklaart hiermee bekend te zijn en vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van enige asbesthoudende stof in de onroerende zaak kan voortvloeien.

  - Koper is geattendeerd op het feit dat verkoper het verkochte niet zelf heeft gebruikt/bewoond en dat hij derhalve koper niet heeft kunnen informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan het verkochte, waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeen gekomen, dat dergelijke eigenschappen c.q. gebreken voor risico en rekening van koper komen en dat bij de vaststelling van de koopsom hiermee rekening is gehouden.

 • Locatie

  [ { "address": "Anna Paulownastraat 83", "zipCode": "2518 BC", "city": "Den Haag", "lat": 52.0853032, "lng": 4.2992907 } ]

 • Reageer

  Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
  Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

  U bent geen robot. Hoeveel is ?