Waalsdorperweg 355, Den Haag

Specifications

Price
€ 350.000 k.k.
Decoration
Semi furnished
District
Duinzigt
Location
In residental area
Zipcode
2597HZ Den Haag
Type
Upper floor apartment
BuildYear
1973
Build type
Existing
Balcony
Yes
Rooms
3
Bedrooms
1
Bathrooms
1
Floor space
85m²
Volume
277m³
Acceptance
directly

Download Brochure


 • Description

  Op 5e woonlaag van het wooncomplex ’t Hoge Duin (1973) bieden wij aan een nette driekamerwoning (circa 85m2) met een balkon op het zuidoosten, een berging in de onderbouw en uitzicht op de Waalsdorpervlakte. Het appartement is gelegen in het goed onderhouden appartementencomplex Hoge Duin met uitzicht op veel groen. Perfect gelegen in het populaire Benoordenhout, vlak bij diverse internationale organisaties, hoofdkantoor van Shell, diverse parken, het strand, landgoederen, sportclubs, winkelcentra, de uitvalswegen en het openbaar vervoer.

  Indeling: Hoofdentree met brievenbussen- en bellentableau, afgesloten hal met de lift en een deur naar de bergingen. Trappenhuis of lift naar woonlaag; entree direct tegenover de lift, ruime hal met meterkast garderobe, nette badkamer uit 2017, vaste wastafel, wasmachine aansluiting en apart gelegen toilet. De woon- eetkamer is in open verbinding met een tussenruimte met doorgebroken voorzij-kamer. Beide vertrekken bieden een fantastisch uitzicht op het duingebied. De keuken is ook vernieuwd in 2017 en van alle gemakken voorzien, deze is bereikbaar via de hal en voorzij-kamer. De (hoofd)slaapkamer met kastenwand aan de achterzijde van het gebouw heeft een deur naar het balkon. Dit balkon loggia met fantastisch zicht op zuidoost Den Haag.

  Aanvullende informatie:
  - Eigen Grond.
  - Zeer actieve vereniging van Eigenaren: 28 977-ste aandeel in een de VvE met een actief onderhoudsbeleid. De maandelijkse bijdrage van € 370 is inclusief onder meer voorschot stookkosten, waterverbruik, voorschot onderhoud gebouw, verzekeringen, schoonmaakkosten. Recentelijk is gevelonderhoud uitgevoerd en zijn de voorramen voorzien van HR++ glas.
  - Meetrapport aanwezig.
  - Beschermd Stadsgezicht.
  - Eigen berging in de onderbouw.
  - Gemeenschappelijke parkeerplaats: Per drie appartementen is per toerbeurt een parkeerplaats op het achter terrein beschikbaar. 
  - Niet zelf bewoningsclausule van toepassing.

 • Location

  [ { "address": "Waalsdorperweg 355", "zipCode": "2597HZ", "city": "Den Haag", "lat": 52.1053834, "lng": 4.3218512 } ]

 • Reply

  The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

  Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

  How much is ?