van Speijkstraat 194, Den Haag

Specifications

Under bid
Price
€ 575.000 k.k.
Decoration
Semi furnished
District
Zeeheldenkwartier
Location
Near quiet road, In town center, In residental area, Near public transport
Zipcode
2518GJ Den Haag
Type
Ground floor apartment
BuildYear
1887
Garden
Yes
Rooms
4
Bedrooms
2
Bathrooms
1
Floor space
120m²
Acceptance
in consultation

Download Brochure


  • Description

    This beautiful and atmospheric ground floor apartment with rear extension is located in the middle of the cozy Zeeheldenkwartier. The house (118m2) has 2 spacious bedrooms, a bathroom with a walk-in shower and bath, a spacious kitchen and living room in the extension, and a nice sunny garden on the South-East.

    The Van Speijkstraat is a quiet street in the Zeeheldenkwartier. A 2-minute walk brings you to the nearest supermarket, and around the corner is you will find the cozy Prins Hendrikstraat and square with a wide range of nice restaurants and shops. There are also plenty of public transport options in the area and the highway is accessible within minutes.
    The city center is less than 5 minutes away by bike and your favorite beach is never far away.

    Layout:
    You enter the house in a long corridor that leads to all rooms. Immediately on the left, one of the two spacious bedrooms with a beautiful original ornamental ceiling.
    Sufficient storage space can be found in the hall, a beautiful cupboard wall has been created here.
    The bathroom is located between the first and the second bedroom. This is equipped with a bath, walk-in shower, and furniture with a double sink. The bathroom is also accessible from the bedroom at the rear. From this room, you have access to the L-shaped backyard.
    In the rear extension, we enter the spacious and light kitchen. The kitchen extends over the entire length of the room and has a lot of storage. The double patio doors provide access to the garden.
    On the right side is a passage from the kitchen to the spacious living room with a striking high ceiling and playful beam construction. The living room is equipped with a wood stove and too large French doors provide access to the garden. This is located on the South-East and catches sun from early in the morning until late in the afternoon.

    Particularities:

    - Completely renovated in 2013
    - Living room located in the extension, no upstairs neighbors to this space
    - Fully equipped with double glazing
    - Active VVE contribution € 100 per month
    - Year of construction 1887
    - The apartment is located on private land
    - Central heating boiler (Intergas) from 2014

    Want to schedule a viewing? Do not hesitate to contact us! info@wooncompany.nl - 070 346 8776

  • Location

    [ { "address": "van Speijkstraat 194", "zipCode": "2518GJ", "city": "Den Haag", "lat": 52.0816502, "lng": 4.2901734 } ]

  • Reply

    The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

    Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

    How much is ?