Tannhäuserstraat 15, Den Haag

Specifications

Sold
Price
€ 350.000 k.k.
District
Waldeck
Location
Near quiet road, In residental area
Zipcode
2555 JM Den Haag
Type
Ground floor apartment
BuildYear
1952
Build type
Existing
Garden
Yes, Backyard, 5.7×7cm
Rooms
3
Bedrooms
2
Floor space
77m²
Volume
287m³
Acceptance
in consultation

Download Brochure


 • Description

  Tannhäuserstraat 15, 2555 JM Den Haag

  In de prachtige groene wijk Bohemen en Meer en Bos bieden wij deze benedenwoning aan die in 2017 volledig is gerenoveerd en beschikt over een woonkamer met open keuken, twee slaapkamers en een heerlijk zonnige achtertuin. Het zojuist gerenoveerde winkelcentrum "De Savornin Lohmanplein" met zijn ruime winkelaanbod bevindt zich op loopafstand, evenals het openbaar vervoer (bus 23 en tram 3) en het park Meer en Bos. Het strand, de zee, de duinen en het vernieuwde Kijkduin zijn binnen een paar fietsminuten bereikbaar. De ligging ten opzichte van diverse sportverenigingen, scholen (waaronder de International School of the Hague) is eveneens zeer gunstig te noemen.

  Indeling:
  Gezamenlijke entree met brievenbussen en bellentableau. Na binnenkomst appartement heb je direct overzicht over de ruime lichte woonkamer met open keuken, welke middels een kleine afstap bereikbaar is. De keuken is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. Vanuit de hal bereik je het separate toilet, een aparte kast voor wasmachine en droger en de badkamer, welke is voorzien van een badmeubel en een inloopdouche. Aan de achterzijde van het appartement bevinden zich de twee slaapkamers, welke beide toegang geven tot de zonnige achtertuin. In de tuin bevindt zich nog een berging/schuur van ca. 4 m2.

  Kenmerken
  Volledig gerenoveerd in 2017
  Actieve VvE, 1/12e aandeel, bijdrage €134,61 per maand, MJOP, opstalverzekering
  Volledig voorzien van dubbelglas
  Woonoppervlak ca. 77 m2
  Zonnige achtertuin van ca. 40 m2
  Gelegen op erfpachtgrond welke eeuwigdurend is uitgegeven, waarbij de halfjaarlijkse canon € 101,48 bedraagt (fiscaal aftrekbaar)

 • Location

  [ { "address": "Tannhäuserstraat 15", "zipCode": "2555 JM", "city": "Den Haag", "lat": 52.0634402, "lng": 4.2375201 } ]

 • Reply

  The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

  Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

  How much is ?