Hollanderstraat 55, Den Haag

Specifications

Under offer
Price
€ 400.000 k.k.
District
Duinoord
Location
Near quiet road, In residental area
Zipcode
2517 HH Den Haag
Type
Apartment
BuildYear
1924
Build type
Existing
Rooms
4
Bedrooms
3
Floor space
69m²
Volume
257m³
Acceptance
In consultation

Download Brochure


 • Description

  Hollanderstraat 55 te koop!

  Dit schitterende appartement met maar liefst drie slaapkamers is zojuist op zeer hoogwaardige wijze gerenoveerd, beschikt over een woonkamer met luxe open keuken, een master slaapkamer, twee extra slaapkamers waarvan één met een heerlijk balkon en luxe badkamer met inloopdouche en wastafel meubel. Het appartement is volledig voorzien van vloerverwarming.

  De Hollanderstraat ligt in het prachtige Duinoord, een rustige wijk met een luxe karakter. Voor je dagelijkse boodschappen loop je naar de Reinkenstraat, waar je een breed assortiment aan ambachtelijke speciaalzaken en een goed aanbod aan leuke restaurants en cafés vindt. Binnen vijf minuten fiets je naar het centrum van Den Haag en binnen tien minuten sta je op het strand van Scheveningen. De perfecte locatie dus!

  Indeling:
  Haags portiek, gezamenlijke entree op de eerste etage. Entree van het appartement bevindt zich op de tweede etage. Woonkamer met luxe open keuken, voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur van het merk Siemens. Aan de voorzijde bevindt zich de grootste slaapkamer met daarnaast de luxe badkamer met inloopdouche en wastafelmeubel, en verder nog een wasruimte met cv ketel. Aan de achterzijde nog twee slaapkamers en een apart modern toilet.

  Kenmerken:
  - Energielabel A
  - Eigen grond
  - Balkon
  - Hoogwaardig gerenoveerd
  - Oplevering kan snel
  - Luxe keuken

 • Location

  [ { "address": "Hollanderstraat 55", "zipCode": "2517 HH", "city": "Den Haag", "lat": 52.0840087, "lng": 4.2816082 } ]

 • Reply

  The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

  Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

  How much is ?  
 • Floor plans